Terug naar jouw balans

Herken je het gevoel van 'vast' gelopen te zijn? Niet meer kunnen voelen wie jijzelf bent en wat je graag zou willen of het steeds maar herhalen van een vicieuze cirkel waarvan je diep van binnen weet of voelt dat deze jou en je leven nu niet meer dient. Als jouw energie niet meer vrij kan stromen, er ontevredenheid is of je dagelijkse bezigheden zonder enige motivatie of passie doet, kan dat aanvoelen alsof je hieraan bent overgeleverd en er zelf niet uit kan komen. Ook kan er angst meespelen voor de gevolgen die een verandering met zich mee brengt, een sprong in het nog onbekende diepe. Hierdoor ben je misschien wel tot de ontdekking gekomen dat jijzelf echt de enige bent die hierin iets veranderen kan....Wanneer het leven als eenzaam en donker ervaren wordt kan het soms wel fijn zijn als er iemand voor jou is die zonder oordeel met je mee kan kijken.

Ik luister, kijk mee en maak ruimte voor dat wat er nodig is om uit deze blokkerende energie te komen en zelf weer verder te kunnen. Ik help je weer in contact te brengen met jouw inspiratiebron vanuit het hart, jouw innerlijke wijsheid, kracht en motivatie zodat jouw leven zich kan vormen vanuit jouw eigen wensen en verlangens. Ik kijk een laag dieper dan wat er aan de oppervlakte te zien is, zonder deze verdieping is er geen werkelijke vrijheid. In de laag waar trauma en oude pijn ligt opgeslagen en waar we als mens door de jaren heen allerlei manieren voor hebben gevonden zodat we er niet meer naartoe hoeven te gaan en de pijn niet meer hoeven te voelen. Wanneer deze (soms nog onbewuste) laag onaangeraakt en verborgen blijft zullen we het leven alleen aan de oppervlakte blijven beleven. Dan zullen overlevingsstrategieen en beschermingsmechanismes zijn werk blijven doen en kan er geen echte bevrijding van deze onderliggende pijn ervaren worden. De enige weg naar buiten is door naar binnen te gaan.

In het proces van verandering komen er oude delen van jezelf naar boven welke om heling vragen en tegelijkertijd staan er ook nieuwe onbekende delen klaar om ontdekt te worden. Ik ondersteun je zonder oordeel, met compassie en vanuit mijn hart bij dit proces op jouw unieke levenspad. Zodat het gewone dagelijks leven met meer bewustzijn naar jezelf en de omgeving geleefd kan worden. Met minder weerstand en meer overgave het pad op een natuurlijke manier zich te laten ontvouwen en deze op een meer vervullende en volledige manier in jezelf te kunnen ervaren.

Voor meer info en contact mail je naar: info@gewoon-wendy.nl 

 

DSF0555.jpg