Jij in balans! 

Ben je er aan toe om te ontdekken wat jou echt voldoening geeft?
en een stap te zetten naar een positieve verandering in je leven?

Wanneer je voor een langere periode last hebt van stress en/of spanningsklachten kan dit je leven en de kwaliteit ervan behoorlijk beïnvloeden. Je wilt in dit geval graag weer een balans vinden om extremere situaties zoals een burn-out te voorkomen. 

Symptomen van stress en spanningsklachten kunnen zijn:

# Veel of juist weinig energie hebben
# Slaap en/of eetproblemen
# Sombere/ eenzame gevoelens
# Fysieke pijn zoals hoofdpijn, nek, schouder en rugklachten
# Spijsverteringsklachten
# Innerlijke leegte ervaren
# Veel piekeren
# Lager zelfvertrouwen
# Aanhoudende vermoeidheid
# Angst en paniekaanvallen
# Hyperventilatie
# Onrustig/ prikkelbaar

Tijdens een consult wordt er op een diepere Zielslaag contact met jou gemaakt waardoor er meer duidelijkheid ontstaat over wat er nodig is op dat moment. Naast mijn intuïtieve vaardigheden en opgedane levenservaringen, maak ik gebruik van o.a. gespreks en coachingstechnieken, leefstijladvies en andere begeleidingsvormen zoals energetisch werk (eventueel i.c.m. AromatherapieTrance Healing. Dit is een werkwijze waarbij je naar een diepe meditatieve staat begeleid wordt om in contact te komen met jouw innerlijke wijsheid. Alle antwoorden op mogelijke vragen die bij jou spelen kunnen worden beantwoord vanuit het onderbewuste. Iedereen heeft een verbinding met zijn/haar intuïtie, welke precies weet wat juist voor hen is en welke richting de Ziel wil gaan. Als deze verbinding herstelt wordt, dan is er een samenwerkingsverband tussen het denken en het voelen en ontstaat er een balans. Dan sta je volledig in je eigen kracht en is alles mogelijk!

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of maak een afspraak via mail: info@gewoon-wendy.nl of telefoon: 06-11495067

 

 

 

woman-girl-freedom-happy-39853.jpeg